logo

Info
of
Offerte?

Meer TIP(s) krijgen?

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
 

Hulp nodig?

Bel J. Rip

0252 - 545328

info@jrip.nl

CV & Onderhoud

Als allround installateur leveren en installeren we alles op het gebied van cv (centrale verwarming) en wtw (warmte terug win) units. Ons aanbod is breed en hoewel we ook andere types cv-ketels kunnen leveren, zijn we ambassadeur van Ferroli Nederland. Dit is daarom al geruime tijd ons huismerk. Ferroli biedt een uitstekend type ketel, waaronder een nieuwe generatie hoog rendement-ketels die uitblinkt in duurzame warmte. De prijs-kwaliteitverhouding is scherp zodat wij deze cv-ketels graag aanbevelen.

Naast cv-ketels leveren we eveneens grotere cv-installaties, bijvoorbeeld de zogenaamde cascade opstellingen. Dit kan interessant zijn voor bedrijven en VvE’s. Maar ook leggen we complete cv-installaties aan en zorgen wij voor het aanpassen van bestaande cv-installaties naar nieuwe gebruikseisen. Vanuit onze grote deskundigheid op dit gebied denken graag met u mee als u plannen in die richting hebt. Na inventarisatie van uw cv-wensen maken we altijd eerst een passende offerte voor u, waarbij we rekening houden met uw gebruikseisen en budget.Het spreekt voor zich dat we onder dezelfde condities ook wtw-units en installaties kunnen leveren en installeren. Bij het aanleggen van de installaties maken we gebruik van KOMO-gecertificeerde materialen en werken we uitsluitend met gediplomeerde en ervaren monteurs.

CV & Onderhoud! Waarom RIP?

  • Omdat RIP altijd uw CV snel repareert!
  • Omdat RIP jarenlange ervaring heeft in onderhoudswerk!
  • Omdat RIP met onderhoudscontracten werkt
  • Omdat RIP jarenlange ervaring heeft!
  • Omdat RIP deskundig advies geeft!
  • Omdat RIP honderden tevreden CV-klanten heeft!

Een TIP van RIP!

CV-ketel onderhoud voor het behoud van uw cv-ketel

Een cv-ketel zorgt ervoor dat u warm water heeft en dat uw woning wordt verwarmd. Door jaarlijks cv-ketel onderhoud te laten plaatsvinden voorkomt u dat de cv-ketel verkeerd is ingeregeld en dat de onderdelen van uw cv-ketel in optimale conditie blijven.

OIIB
Firestone
Kenteq
VB-EPDM