logo

Info
of
Offerte?

Meer TIP(s) krijgen?

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
 

Hulp nodig?

Bel J. Rip

0252 - 545328

info@jrip.nl

Onderhoud

De oorzaak van storingen aan de cv-ketel of wtw-unit kan veroorzaakt worden door achterstallig onderhoud. Door ieder jaar uw  cv-ketel te laten controleren en schoonmaken houdt u deze in optimale conditie. Bovendien zorgt de monteur ervoor dat deze goed staat afgesteld voor het behalen van maximaal rendement. Dit is overigens ook op uw wtw-installatie van toepassing. Deze zorgt ervoor dat vervuilde lucht in uw huis of pand wordt afgevoerd.

Door uw wtw-installatie regelmatig te laten reinigen werkt uw ventilatiesysteem beter en gaat dit langer mee. Het schoonmaken van de afzuigers alleen is niet voldoende en daarom bevelen we een grondige en professionele reiniging van de luchtkanalen van uw wtw-installatie aan. Een monteur zal ook altijd de afstelling van de motor en afzuigers regelen zodat het ventilatiesysteem weer voor genoeg schone lucht kan zorgen.Onderhoud van cv-ketels of wtw-units is van belang voor uw eigen veiligheid. Immers, de meeste verzekeringsmaatschappijen hebben in hun polis een clausule opgenomen dat zij eventuele schade na brand niet uitkeren wanneer een bewijs van regelmatig onderhoud niet kan worden getoond.

Nu bevindt uw cv-ketel en/of wtw-unit zich meestal niet direct in het zicht en doen zij meestal wat zij moeten doen, waardoor het plannen van een dergelijk onderhoud makkelijk wordt vergeten. Met een onderhoudscontract bij de firma Rip zal u dat niet snel gebeuren. Wij herinneren u aan het periodieke onderhoud door u hierop te attenderen.

Er zijn verschillende onderhoudscontracten waarop u zich kunt abonneren voor dit periodieke onderhoud. Daarmee verzekert u zich tegelijkertijd van directe service bij eventueel storingen aan uw cv-ketel en/of wtw-installatie. Wij informeren u graag over de mogelijkheden in uw situatie.

CV & Onderhoud! Waarom RIP?

  • Omdat RIP altijd uw CV snel repareert!
  • Omdat RIP jarenlange ervaring heeft in onderhoudswerk!
  • Omdat RIP met onderhoudscontracten werkt
  • Omdat RIP jarenlange ervaring heeft!
  • Omdat RIP deskundig advies geeft!
  • Omdat RIP honderden tevreden CV-klanten heeft!

Een TIP van RIP!

CV-ketel onderhoud voor het behoud van uw cv-ketel

Een cv-ketel zorgt ervoor dat u warm water heeft en dat uw woning wordt verwarmd. Door jaarlijks cv-ketel onderhoud te laten plaatsvinden voorkomt u dat de cv-ketel verkeerd is ingeregeld en dat de onderdelen van uw cv-ketel in optimale conditie blijven.

OIIB
Firestone
Kenteq
VB-EPDM