logo

Info
of
Offerte?

Meer TIP(s) krijgen?

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
 

Hulp nodig?

Bel J. Rip

0252 - 545328

info@jrip.nl

Algemeen

Dakwerk is een van onze specialisaties. Het leveren van duurzame kwaliteit,  en een goede service staat daarbij voorop. Waarom? Een goed functionerend dak is immers van levensbelang voor elke woning of gebouw. Dit vraagt om de beste kwaliteit en een innovatieve inbreng. Want een degelijk en goed onderhouden dak zal het onderliggende gebouw optimaal beschermen tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, sneeuw, wind, hoge en lage temperaturen.

Daken zijn er in een grote diversiteit. Er zijn traditionele en moderne daken die hellen, maar ook platte daken. Nieuw zijn de zogenaamde duurzame daken zoals ‘groene’ daken, terrasdaken en daken met zonnepanelen. De vorm en constructie van daken worden echter bepaald door de bouwstijl, keuze van bouwmaterialen en de klimatologische omstandigheden. Voor de firma Rip maakt dat niet uit, want wij bieden professionele oplossingen en onderhoud voor elk dak.

Dakwerk! Waarom RIP?

  • Omdat RIP altijd snel repareert!
  • Omdat RIP jarenlange ervaring heeft!
  • Omdat RIP dealer is van VB-EPDM
  • Omdat RIP deskundig advies geeft!
  • Omdat RIP vele tevreden klanten heeft!
  • Omdat RIP dealer is van Firestone

Een TIP van RIP!

Voorkom lekkage

Het voorjaar is het ideale moment om goten en daken te inspecteren. Verwijder het bladafval en ander vuil zodat de toevoer naar de hemelwaterafvoer schoon is.

OIIB
Firestone
Kenteq
VB-EPDM