logo

Info
of
Offerte?

Meer TIP(s) krijgen?

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
 

Hulp nodig?

Bel J. Rip

0252 - 545328

info@jrip.nl

Dealerschap

Omdat wij meer dan veertig jaar bekend zijn met EPDM zijn wij dé expert op het gebied van dakbedekking. EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer,  ofwel  folie membraan dakbedekking. Omdat wij de voorkeur geven aan duurzaamheid en de beste kwaliteit, werken wij vooral met VB-EPDM en Firestone TPO daksystemen.  Al vele jaren hebben we hiervan dan ook het dealerschap.

VB-EPDM membraam is een afdichtmateriaal met een zeer lange levensduur, dat in principe geen onderhoud behoeft. Het is resistent tegen UV, ozon en zure regen en beter voor het milieu omdat het geen halogeen bevat. Ook is het recyclebaar. Dit geldt eveneens voor het Firestone TPO daksysteem dat zich nog meer onderscheidt vanwege zijn voortreffelijke isolerende werking, kwaliteit- en vormbehoud, lichte gewicht, lage installatiekosten en veilige verwerkingsmogelijkheden (zonder vlam). De doorscheur- en trekweerstand zijn bijzonder hoog en het kan het hoge windsnelheden aan.Beide producten zijn op maat leverbaar, waardoor de dakbedekking snel kan worden aangebracht en overlast tot een minimum wordt beperkt. Zowel VB-EPDM als EPDM en TPO daksystemen van Firestone zijn duurzame producten van hoge kwaliteit waar wij volledig achter staan.

Dakwerk! Waarom RIP?

  • Omdat RIP altijd snel repareert!
  • Omdat RIP jarenlange ervaring heeft!
  • Omdat RIP dealer is van VB-EPDM
  • Omdat RIP deskundig advies geeft!
  • Omdat RIP vele tevreden klanten heeft!
  • Omdat RIP dealer is van Firestone

Een TIP van RIP!

Voorkom lekkage

Het voorjaar is het ideale moment om goten en daken te inspecteren. Verwijder het bladafval en ander vuil zodat de toevoer naar de hemelwaterafvoer schoon is.

OIIB
Firestone
Kenteq
VB-EPDM