logo

Info
of
Offerte?

Meer TIP(s) krijgen?

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
 

Hulp nodig?

Bel J. Rip

0252 - 545328

info@jrip.nl

Onze diensten

Bij het leveren van dakwerk kunt u naast een deskundig advies denken aan het uitvoeren van dakinspecties, aanbrengen van duurzame kunststof dakbedekkingen, aanbrengen van bitumineuze dakbedekkingen, het isoleren van daken, renoveren van daken, repareren van daken en het lokaliseren en oplossen van lekkages aan uw dak, schoorsteen en hemelwaterafvoer.

Naast het aanbrengen van de dakbedekkingen kunnen wij werkzaamheden uitvoeren aan zinken daken en loodwerk, waaronder het afwerken van nieuwe of bestaande dakbedekkingen met een zinken deklijst, het vernieuwen of vervangen van uw dakgoot of het aanbrengen of vernieuwen van het lood bij dakkapellen of aanbouw.Dakinspecties worden door ons veelal uitgevoerd in samenwerking met Monumentenwacht, diverse dakadviesbureaus of leveranciers. Dit om een onafhankelijk advies uit te kunnen brengen.

Dakwerk! Waarom RIP?

  • Omdat RIP altijd snel repareert!
  • Omdat RIP jarenlange ervaring heeft!
  • Omdat RIP dealer is van VB-EPDM
  • Omdat RIP deskundig advies geeft!
  • Omdat RIP vele tevreden klanten heeft!
  • Omdat RIP dealer is van Firestone

Een TIP van RIP!

Grotere diameter hwa

In de nieuwe bouwbesluiten is  een grotere diameter van de hemelwaterafvoeren tegenwoordig standaard opgenomen. Voorheen was dit niet het geval. Oude afvoerbuizen zijn veel smaller. Vooral bij stortbuien valt in korte tijd enorm veel water uit de lucht wat de uitwatering dan niet kan verwerken

OIIB
Firestone
Kenteq
VB-EPDM