logo

Info
of
Offerte?

Meer TIP(s) krijgen?

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
 

Hulp nodig?

Bel J. Rip

0252 - 545328

info@jrip.nl

Onze diensten

Bij het leveren van dakwerk kunt u naast een deskundig advies denken aan het uitvoeren van dakinspecties, aanbrengen van duurzame kunststof dakbedekkingen, aanbrengen van bitumineuze dakbedekkingen, het isoleren van daken, renoveren van daken, repareren van daken en het lokaliseren en oplossen van lekkages aan uw dak, schoorsteen en hemelwaterafvoer.

Naast het aanbrengen van de dakbedekkingen kunnen wij werkzaamheden uitvoeren aan zinken daken en loodwerk, waaronder het afwerken van nieuwe of bestaande dakbedekkingen met een zinken deklijst, het vernieuwen of vervangen van uw dakgoot of het aanbrengen of vernieuwen van het lood bij dakkapellen of aanbouw.Dakinspecties worden door ons veelal uitgevoerd in samenwerking met Monumentenwacht, diverse dakadviesbureaus of leveranciers. Dit om een onafhankelijk advies uit te kunnen brengen.

Dakwerk! Waarom RIP?

  • Omdat RIP altijd snel repareert!
  • Omdat RIP jarenlange ervaring heeft!
  • Omdat RIP dealer is van VB-EPDM
  • Omdat RIP deskundig advies geeft!
  • Omdat RIP vele tevreden klanten heeft!
  • Omdat RIP dealer is van Firestone

Een TIP van RIP!

Voorkom lekkage

Het voorjaar is het ideale moment om goten en daken te inspecteren. Verwijder het bladafval en ander vuil zodat de toevoer naar de hemelwaterafvoer schoon is.

OIIB
Firestone
Kenteq
VB-EPDM