logo

Info
of
Offerte?

Meer TIP(s) krijgen?

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
 

Hulp nodig?

Bel J. Rip

0252 - 545328

info@jrip.nl

Voor wie?

Wij voeren dakwerk uit voor bedrijven, woningbouwverenigingen, gemeentelijke instellingen, gebouweigenaren (waaronder kerken en scholen), verenigingen van eigenaren en particulieren.

Onze EPDM dakbedekking bevelen wij u "vanwege de uit 1 stuk gevulkaniseerde membraam" graag aan, voor daken van grote ruimtes, scholen, sportkantines en bedrijfsgebouwen. Het is een prachtig renovatieproduct. Dit ter verbering van daken om eventueel zonnepanelen of groendakcontructie's toe te passen, of voor andere duurzaamheidsvoorzieningen.

Wilt u meer informatie over het toepassen of gebruik van dit product bij uw project, vernemen wij dit graag van u. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden die voor u van toepassing zijn. 

Dakwerk! Waarom RIP?

  • Omdat RIP altijd snel repareert!
  • Omdat RIP jarenlange ervaring heeft!
  • Omdat RIP dealer is van VB-EPDM
  • Omdat RIP deskundig advies geeft!
  • Omdat RIP vele tevreden klanten heeft!
  • Omdat RIP dealer is van Firestone

Een TIP van RIP!

Grotere diameter hwa

In de nieuwe bouwbesluiten is  een grotere diameter van de hemelwaterafvoeren tegenwoordig standaard opgenomen. Voorheen was dit niet het geval. Oude afvoerbuizen zijn veel smaller. Vooral bij stortbuien valt in korte tijd enorm veel water uit de lucht wat de uitwatering dan niet kan verwerken

OIIB
Firestone
Kenteq
VB-EPDM