logo

Info
of
Offerte?

Meer TIP(s) krijgen?

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
 

Hulp nodig?

Bel J. Rip

0252 - 545328

info@jrip.nl

Algemeen

Voor alle soorten lekkages, verstoppingen en storingen kunt u bij firma Rip terecht en u  kunt dit op ieder tijdstip telefonisch melden op telefoonnummer 0252 545328 of door een email te sturen naar info@jrip.nl.

Elke melding nemen we serieus. En afhankelijk van de ernst van de calamiteit ondernemen we de gepaste actie. Dit kan acute hulp zijn, maar ook hulp op korte termijn. In ieder geval herstellen wij alle mogelijke schade aan uw dak, schoorsteen of hemelwaterafvoer zo snel mogelijk op een veilige en vakkundige wijze. Deze aanpak geldt eveneens bij problemen met de riolering, waterleiding, cv of wtw.Bij lekkages doet loodgietersbedrijf Rip er overigens nog een schepje bovenop, want deze worden van het begin tot de eindstreep door ons begeleid. Vooral grotere lekkages zijn vaak complex en dan kunnen we ook assisteren bij het verzekeringswerk.

 

.

 

Waarom Rip?

  • Omdat RIP altijd snel repareert!
  • Omdat RIP jarenlange ervaring heeft in het loodgieterswerk!
  • Omdat RIP deskundig advies aan u geeft!
  • Omdat RIP al vele tevreden klanten heeft!
  • RIP voor ieder een begrip!

Een TIP van RIP!

Grotere diameter hwa

In de nieuwe bouwbesluiten is  een grotere diameter van de hemelwaterafvoeren tegenwoordig standaard opgenomen. Voorheen was dit niet het geval. Oude afvoerbuizen zijn veel smaller. Vooral bij stortbuien valt in korte tijd enorm veel water uit de lucht wat de uitwatering dan niet kan verwerken

OIIB
Firestone
Kenteq
VB-EPDM