logo

Info
of
Offerte?

Meer TIP(s) krijgen?

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
 

Hulp nodig?

Bel J. Rip

0252 - 545328

info@jrip.nl

Sanitair

Naast het aanleggen en/of verleggen van het rioolsysteem in uw woning, kunnen wij tevens uw volledige sanitaire ruimten aan een metamorfose onderwerpen. Van het leveren en plaatsen van het sanitair tot het tegelen van de vloer en de wanden. Wij realiseren alles in eigen beheer. Hierdoor heeft u maar een aanspreekpunt en kunt u al uw eisen en wensen met ons bespreken.

Wij adviseren u graag over het renoveren of vernieuwen van uw sanitaire ruimten. Hieronder vallen onder andere badkamers en toiletten voor industrieel en thuisgebruik. Maar ook seniorentoiletten en aangepaste badkamers. Samen met u stellen wij een plan op en bespreken de mogelijkheden. Eventueel aangevuld met een gezamenlijk bezoek aan een sanitair showroom. Vervolgens zullen wij een tekening maken en u een scherpe offerte aanbieden welke volledig voldoet aan uw budget en wensen.

Sanitair! Waarom RIP?

  • Omdat RIP altijd snel kan plaatsen!
  • Omdat RIP jarenlange ervaring heeft!
  • Omdat RIP deskundig advies geeft!
  • Omdat RIP vele tevreden klanten heeft!

Een TIP van RIP!

CV-ketel onderhoud voor het behoud van uw cv-ketel

Een cv-ketel zorgt ervoor dat u warm water heeft en dat uw woning wordt verwarmd. Door jaarlijks cv-ketel onderhoud te laten plaatsvinden voorkomt u dat de cv-ketel verkeerd is ingeregeld en dat de onderdelen van uw cv-ketel in optimale conditie blijven.

OIIB
Firestone
Kenteq
VB-EPDM