logo

Info
of
Offerte?

Meer TIP(s) krijgen?

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
 

Hulp nodig?

Bel J. Rip

0252 - 545328

info@jrip.nl

Samenwerking VVE's

De zogenaamde low-budget/high impact begeleiding van de firma Rip spreekt met name Verenigingen van Eigenaren van vastgoed en verhuurorganisaties aan. Vaak gaat het hier om appartementencomplexen. Na een grondige inspectie worden renovatie en/of onderhoud door ons in samenspraak met de opdrachtgever in kaart gebracht. Dit vormt de basis voor een planmatige opstelling of een meerjarenplan.

Bij onderhoudswerk dat in een meerjarenplan wordt opgenomen kunt u denken aan onder andere het seriematig onderhouden van cv-ketels en zonnepanelen betreffen of het vernieuwen van cv-ketels of wtw-installaties. Maar ook voor andere werkzaamheden komen wij langs, zoals het inspecteren en schoonhouden van de hemelwaterafvoer, riolering, dakwerk, centrale verwarming  en/of klimaatbeheersing en vele andere aanverwante werkzaamheden. Dit gaat altijd in samenspraak met de opdrachtgever.Deze projecten wordt door vast contactpersoon begeleid, waardoor de lijnen kort zijn. Dit maakt het mogelijk om snel en adequaat handelen. De interne begeleiding is bovendien gebaseerd op jarenlange praktijkervaring, waardoor expertise over de hele breedte aanwezig is. Hiermee nemen we u veel praktische zaken uit handen die u anders veel aandacht zouden vragen.

Daarnaast hanteren we geen standaard bedrag voor onderhoud. We brengen alleen de gewerkte uren en gebruikte materialen in rekening. Maar dat is nu juist onze sterkste kant en wat dat betreft is Rip voor menig VvE een begrip.

VVE! Waarom RIP?

  • Omdat RIP altijd snel repareert!
  • Omdat RIP VVE-en ontzorgt
  • Omdat RIP jarenlange ervaring heeft!
  • Omdat RIP kan helpen bij het onderhoudsplan
  • Omdat RIP deskundig advies geeft!
  • Omdat RIP vele tevreden VVE-en als klant heeft!

Een TIP van RIP!

Grotere diameter hwa

In de nieuwe bouwbesluiten is  een grotere diameter van de hemelwaterafvoeren tegenwoordig standaard opgenomen. Voorheen was dit niet het geval. Oude afvoerbuizen zijn veel smaller. Vooral bij stortbuien valt in korte tijd enorm veel water uit de lucht wat de uitwatering dan niet kan verwerken

OIIB
Firestone
Kenteq
VB-EPDM