logo

Info
of
Offerte?

Meer TIP(s) krijgen?

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
 

Hulp nodig?

Bel J. Rip

0252 - 545328

info@jrip.nl

NR.1 JUNI 2014 Nieuwsbrief van loodgieters- en onderhoudsbedrijf J. Rip
IN DE NIEUWSBRIEF:


3.
4.


BEZOEKADRES

Lisserdijk 15
2158 LT
BUITENKAAG

T: 0252-54 53 28
E: info@jrip.nl
BEZOEK DE WEBSITE:
Beste klant,

Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van J. Rip Loodgieters- en Onderhoudswerk. De afgelopen periode was voor ons een drukke tijd waar we tevreden op terugkijken. We zijn blij met het vertrouwen dat u als onze opdrachtgever in ons hebt gesteld. We denken graag met u mee en hopen dat u dit ook zo ervaart.

Het leveren van een goede service is voor ons dan ook meer dan vanzelfsprekend. Omdat we het belangrijk vinden om u goed te informeren bieden wij u deze gratis nieuwsbrief aan met items over de laatste ontwikkelingen en productinformatie op het gebied van loodgieters- en onderhoudswerk, fiscaal voordeel, onze dienstverlening en praktische tips.

Wat wij voor u kunnen betekenen?
De werkzaamheden die we o.a. voor u kunnen uitvoeren zijn:
  • traditionele loodgieterswerkzaamheden
    (riolering, dakwerk)
  • vernieuwen en onderhoud CV (Centrale Verwarming)
  • aanbrengen van gecertificeerde keurdaken (dakwerk)
  • renovatie en vernieuwen van sanitaire ruimten (industrieel/particulier)
Daarnaast staan we bekend om onze goede relatie met onze vaste onderaannemers waarvan wij het aanspreekpunt zijn, opdat u erop kunt vertrouwen dat alle werkzaamheden op een kwalitatief goede en duurzame manier worden uitgevoerd.

Meer detailinformatie kunt u vinden op onze site , maar bellen (0252-545328) of mailen (info@jrip.nl) mag natuurlijk ook.
Onderhoud beheersorganisaties en VvE’s
Een activiteit die de laatste jaren enorm is gegroeid, is het onderhoud dat wij uitvoeren voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) van vastgoed, winkeliersverenigingen, gebouwencomplexen, scholen en andere beheersorganisaties.
TPO dakbedekking levert fiscaal voordeel op
Het gebruik van Ultraply TPO dakbedekking is niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, ook levert het vanwege zijn warmte afstotende eigenschappen extra fiscaal voordeel op uit de Energie-investeringsaftrek (EIA).
Dit bewijst dat milieu, energie en kostenbesparing heel goed samen kunnen. Zelfs voor de duurzaamheidnorm BREEAM-NL levert dit type dakbedekking voor verschillende onderdelen punten op. Naast dat dit product duurzaam is, is het ook brandveilig. Het product voldoet aan een van de strengste brandveiligheidseisen en draagt het kenmerk FM Proof van FM Global.
Voorkom lekkage door een inspectie
Het voorjaar is het ideale moment om goten en daken te inspecteren. Verwijder het bladafval en ander vuil zodat de toevoer naar de hemelwaterafvoer schoon is.

Lees verder...
OIIB
Firestone
Kenteq
VB-EPDM