logo

Info
of
Offerte?

Meer TIP(s) krijgen?

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
 

Hulp nodig?

Bel J. Rip

0252 - 545328

info@jrip.nl

Onderhoudstips Dakwerk

Voorkom lekkage

Het voorjaar is het ideale moment om goten en daken te inspecteren. Verwijder het bladafval en ander vuil zodat de toevoer naar de hemelwaterafvoer schoon is.

Vaak zien we dat tussendaken worden vergeten omdat je deze vanaf de straat niet ziet. Dit kan vervelende lekkages opleveren als dit niet is bijgehouden en de uitwateringskanalen verstopt raken. Durft u zelf het dak niet op? Dan voert de firma Rip de dak inspectie en reiniging graag voor u uit.


Grotere diameter hwa

In de nieuwe bouwbesluiten is  een grotere diameter van de hemelwaterafvoeren tegenwoordig standaard opgenomen. Voorheen was dit niet het geval. Oude afvoerbuizen zijn veel smaller. Vooral bij stortbuien valt in korte tijd enorm veel water uit de lucht wat de uitwatering dan niet kan verwerken

Als je daarop niet goed bent voorbereid geeft dit veel overlast en lekkages. Daarom adviseren wij bij renovatieprojecten en particuliere projecten al jaren de grotere diameter bij het vervangen van de leidingen van de hemelwaterafvoer. Standaard maakt deze tip ook deel uit van ons advies. Voorkomen is beter dan genezen. Wij informeren  u graag nader over de mogelijkheden.

OIIB
Firestone
Kenteq
VB-EPDM