logo

Info
of
Offerte?

Meer TIP(s) krijgen?

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
 

Hulp nodig?

Bel J. Rip

0252 - 545328

info@jrip.nl

Leerbedrijf

J. Rip Loodgieters- en Onderhoudswerk is een Kenteq leerbedrijf, dit wil zeggen dat wij stageplaatsen bieden aan toekomstige vakmensen. Uiteraard zullen wij nooit een medewerker in opleiding alleen naar een opdracht laten gaan.

Het is de bedoeling dat je als stagiair meegaat met ervaren vakmensen om zodoende ervaring op te kunnen doen. Wanneer je zelf zoekt naar een leerzame stageplaats stuur dan je motivatie, huidige opleiding en curriculum vitae (CV) naar info@jrip.nlOver Kenteq
Vakmanschap is de sleutel tot succes: met de juiste vakmensen in huis wordt de basis gelegd voor een gezonde toekomst. Maar soms lukt het niet om ze te vinden. In dat geval is zelf opleiden een goed idee. U krijgt vakmensen die precies passen bij uw bedrijf én bij uw ambities. Wie zelf wil opleiden voor een technische beroepsopleiding moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Is daaraan voldaan dan kan Kenteq u erkennen als leerbedrijf. Bij het opleiden in de praktijk zijn naast de leerling drie partijen betrokken: het leerbedrijf, de school en Kenteq. Ieder heeft zijn eigen rol.

Vmbo’ers volgen in het derde en vierde leerjaar een leerwerktraject. Ze draaien een groot deel van de week mee in uw bedrijf. Over het praktijkprogramma maakt u samen met Kenteq, de school en de leerling afspraken.

Mbo’ers hebben de mogelijkheid voor twee vormen van de beroepspraktijkvorming (BPV). De BPV is het praktijkdeel van de opleiding dat  uw bedrijf verzorgt. De eerste vorm is werkplekleren in de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). De tweede vorm bestaat uit een korte of lange stage in de beroepsopleidende leerweg (BOL).

Kenteq richt zich vooral op de praktijkopleidingen voor vmbo en mbo.

Waarom Rip?

  • Omdat RIP altijd snel repareert!
  • Omdat RIP jarenlange ervaring heeft in het loodgieterswerk!
  • Omdat RIP deskundig advies aan u geeft!
  • Omdat RIP al vele tevreden klanten heeft!
  • RIP voor ieder een begrip!

Een TIP van RIP!

Voorkom bevriezing van waterleidingen

Wordt er vorst verwacht, dan is het goed om de watertoevoer naar de buitenkranen dicht te draaien. Ook is het goed om waterleidingen in onverwarmde ruimtes te beschermen met isolatiemateriaal. Hiermee worden bevroren en gesprongen waterleidingen voorkomen.

OIIB
Firestone
Kenteq
VB-EPDM